Странджански кебап

14/09/2013
Милица Иванович
отМилица ИвановичНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене70 мин.
  • Общо85 мин.
  • Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 546
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на кубчета и го запържете от всички страни в сгорещената мазнина. Когато месото се запържи равномерно добавете последователно ситно нарязаните лук, чесън и доматите, които предварително сте обелии.

Оставете зеленчуците да се запържат до омекване, поръсете ги с брашното и овкусете с червен пипер и сол.

Добавете лютите чушки и лимона, нарязан на флийки и прехвърлете всичко в подходяща тава. Долейте съвсем малко вода и задушавайте ястието на умерена фурна (около 160-170 градуса) до пълното омекване на месото.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар