Яйца по швейцарски с крема сирене и салам

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
186
448
129
35
4
10/07/2020
"Апетитен начин за приготвяне на яйца по швейцарски "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо215
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазваме филийките с крема сирене и ги подреждаме в намазнена тава.

Слагаме на всяка филийка настърган кашкавал и правим кладенче в средата.

Във всяко кладенче чукваме по едно яйце, слагаме нарязания на кубчета салам и поръсваме с червен пипер, чубрица и сол вкусните сандвичи.

Печем яйцата по швейцарски с крема сирене и салам в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 15-20 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар