Луканка за вегетарианци

Кристиан АлександровКристиан Александров
Ентусиаст
339
953
1k
46
03/07/2020
"Да, правилно прочетохте - а, за да разберете защо луканката е за вегетарианци, продължете с четенето на рецептата "
Приготвяне30 мин.
Готвене600 мин.
Общо630 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо123
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително накисваме сушените домати във вода за 10 минути. Отцеждаме ги и ги сипваме в блендер.

Добавяме слънчогледовите семки и смиламе за 2-3 минути. Добавяме обеленото и нарязано на едро цвекло и всички подправки за луканка и отново смиламе до еднородна консистенция. Изсипваме в купа и намачкваме с ръце.

Оформяме на 2 или 3 веган луканки и поставяме в уред за сушене или във фурната на 50 градуса и отворена врата. Сушим около 10 часа.

Завиваме готовите луканки в хартия за печене и съхраняваме до 2-3 седмици на тъмно и прохладно място.

Вкусна луканка за вегетарианци, която можем да поставяме в различни вегетариански сандвичи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар