Бъркани яйца по овчарски

24/06/2020
"Бърза и лесна вечеря или пък обяд - бъркани яйца по овчарски"
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо417
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пресния лук и го задушаваме за 10 минути в загрятото масло. Натрошаваме сиренето и намаляваме котлона.

Разбиваме яйцата със солта, сипваме ги в тигана. След 2 минути разбъркваме. Готвим още 5-6 минути, като разбъркваме от време на време яйцата с лук.

Разпределяме готовите бъркани яйца в 2 чинии и сервираме.

Бъркани яйца по овчарски може да сервираме със селска пърленка.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар