ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Крехки свински котлети с ананас и кашкавал

Крехки свински котлети с ананас и кашкавал

Мария БожиловаМария Божилова
Новак
43
113
1k
3
Крехки свински котлети с ананас и кашкавал
Снимка: Мария Божилова
15/06/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне50 мин.
Готвене50 мин.
Общо100 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се измива много добре и се нарязва на тънки свински котлети, дебели 1 см.

Кимионът се разбърква с бирата.

Свинските пържоли се поставят в тавата и се посоляват с черен пипер и сол от двете страни.

Залива се с бирата и олио.

Пекат се 30 мин. на 180 градуса.

Ананасът се обелва и се нарязва на шайби.

Завира се вода, в която се пускат шайбите ананас за 1 мин., след което се изваждат и се оставят да се отцедят.

След като пържолите са запечени, се нареждат шайбите ананас върху всяка пържола.

Кашкавалът се нарязва на парчета и се слага върху всяка шайба.

Пече се 20 мин. на 150 градуса.

Крехки свински котлети с ананас и кашкавал - една по-различна рецепта за пържоли на фурна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: