ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Руладини»Свински руладини с бекон и кашкавал

Свински руладини с бекон и кашкавал

Свински руладини с бекон и кашкавал
Снимка: Кристиан Александров
1 / 3
30/05/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр. вратни/ без кост/
  • бекон - 4 парчета /пушен/
  • кашкавал - 100 г настърган
  • гъби - 6 бр. мариновани
  • маслини - 6 бр. черни /обезкостени/
  • черен пипер - 2 щипки
  • сол - 1 щипка
  • червен пипер - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите на тънко и ги овкусяваме със сол, черен пипер и червен пипер.

Върху всяка пържола поставяме по едно парче бекон и подреждаме нарязани на дребно гъби и маслини. Отгоре поръсваме с настърган кашкавал.

Навиваме пържолите на стегнати рулца /на по-тясната страна/.Ако е необходимо ги закрепваме с клечки за зъби, за да не се отворят.

Подреждаме ги в тясна тефлонова тавичка за кейк, така че да са плътно застопорени. Покриваме с алуминиево фолио.

Печем руладините на 180 градуса за 40 минути.

Сервираме ястието веднага с гарнитура по желание.

Свинските руладини с бекон и кашкавал са готови.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: