Пълнени пилешки рулца

28/05/2020
"Пилешки рулца с вкусна плънка "
Приготвяне30 мин.
Готвене65 мин.
Общо95 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо136
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът се нарязва на дребно и се запържва. Прибавят се дребно нарязаните гъби. Готвят се до готовност.

Пилешките пържоли се овкусяват със сол и черен пипер. Върху тях се поставя част от бекона с гъбите и нарязаното на гредички топено сирене.

Пържолите се завиват на пилешки рулца и се завързват с конец.

Нареждат се в тава с незалепващо покритие. Заливат се с бялото вино и 1 ч. ч. вода. Тавата се покрива с алуминиево фолио.

Пекат се пълнените пилешки филенца в предварително загрята фурна на 200 градуса 50 минути.

Фолиото се премахва и ако е необходимо, рулцата се допичат до лек загар.

Конците се премахват от рулата, нарязват се на филийки и се поднасят със сезонна салата.

Приятен апетит с Пълнени пилешки рулца!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар