Моите вкусни гювечета без месо

25/05/2020
"В тези гювечета няма месо, а доказателство, че то не ви трябва, за да си хапнете вкусно "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 132
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелени картофите и морковите се нарязват на средно големи кубчета.

В подсолена вода се бланшират, докато поомекнат, и се отцеждат.

В две големи гювечета сипваме по 1 с.л. олио и намазваме дъното и стените.

Разпределят се зеленчуците, отгоре поръсваме с подправки, добавя се разделени по равно домати.

Следва нарязаното на кубчета сирене и най-отгоре се чуква по едно яйце.

Долива се по малко вода и се пекат в студена фурна, докато стегне яйцето - около 20 минути.

Сервираме вкусните гювечета без месо с люта чушка и поръсени с нарязан магданоз.

Постно но вкусно, добър апетит!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар