Литовски борш

йоана
йоана
Новак
19/09/2010
"Богат на вкусове и аромати литовски борш, който задължително се поднася студен!"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 577
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета.

Добавят се сметаната, горчицата, майонезата и пресованият чесън. Всичко се разбърква и се залива със студената газирана вода.

Добавят се няколко кубчета лед. И се сервира студена.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар