Пастет от зрял фасул

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
21/12/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 428
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свареният боб, още топъл, се отцежда от водата и се пасира с преса на пюре от боб.

Кашата се подправя с доматеното пюре, ситно нарязания праз, олиото, оцета, ситно нарязания магданоз и смляния чер пипер. Разбърква се добре зеленчуковият пастет, шприцова се в средата на чиния за салата и се украсява с маслини и клонка магданоз.

Пастетът от зрял фасул може да се използва за приготовление на комбинирани салати, пълнени домати и печени пълнени пиперки.

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар