Панирани пилешки гърди в тиган

Аника ВойтАника Войт
Чирак
57
185
474
6
20/05/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо37
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пикешките гърди се срязват на по-тънки парчета и малки пилешки пържолки. Начукват се леко с кухненски чук. Овкусяват се от със сол и черен пипер от двете страни.

Взимаме три по-дълбоки чинии.

В едната разбиваме яйцата. В другата слагаме брашното, а в третата изсипваме галетата и пармезана.

Овалваме всяка пържолка в брашно, след това в разбитите яйца, и накрая в галетата и пармезана.

Пържим панираните пържоли в тиган със сгорещено олио. Щом покафенеят от едната страна, обръщаме и запържваме от другата.

Панирани пилешки гърди в тиган сервираме със салата от картофи.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар