Лесни захаринки

12/05/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо104
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти за курабийките се слагат в купата на блендер. Уредът се пуска на средни обороти за 30 секунди или в зависмост от възможностите и мощността му.

Тестото е готово, когато всички съставки се обединят в гладко тесто. Оформя се на топка и от него се късат парченца с големина на орех. Заоблят се между двете длани и леко се сплескват.

Половината от всяка сладка се топва в захар и се подрежда в тавичка покрита с хартия за печене, като захарта е отгоре. С вилица се притискат леко, така че да се получи шарка, а и да се сплескат още домашните сладки

Тези невероятно бързи и лесни захаринки се пекат в загрята на 180 градуса фурна на два пъти за по 15 минути, или докато леко порозовеят.

Тези захаринки са идеални за всяка чаша кафе или мляко!

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар