Панирани пилешки гърди на тиган

07/05/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо28
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • пилешки гърди - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • яйца - 1 бр.
  • галета - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте гърдите и ги нарежете на пилешки пържоли. Поръсете със сол и черен пипер. Оставете ги за 10 минути.

Разбийте яйцето в чиния, а в друга сложете галетата. Оваляйте всяка пържола първо в яйце, а след това в галета.

Изпържете в нагорещено олио от двете страни до приятна златиста коричка така панираните пържоли.

Извадете панираните пилешки пържоли върху кухненска хартия, а след това сервирайте, докато са топли.

Панирани пилешки гърди на тиган - превръщат всеки делник в празник!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар