Свински пържоли задушени с гъби

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
696
2k
5k
401
4
07/05/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо352
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

Начукваме си свинските пържоли , леко посоляваме и добавяме черния пипер на вкус.

Заливаме със сока на лимона и оставяме да постоят поне половин час в хладилник, но ако имате достатъчно време по-добре е повече.

Нареждаме пържолите в тавата която предварително сме намазали с олио.

Почистваме си гъбите, нарязваме ги на едро, посоляваме добавяме виното, брашното, бульона който предварително сме разтворели в гореща вода и заливаме пържолите.

Завиваме с фолио и поставяме в предварително нагрята на 180 градуса фурна като печем около 40 минути,

Ако искаме да запечем пържолите, премахваме фолиото и оставяме да се запекат .

Комплект за барбекю с 4 прибора в калъф
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект за барбекю с 4 прибора в калъф
24.99 лв.
Виж ››

Почувствайте се като истински професионалисти около скарата с комплекта за барбекю от 4 части, грижливо събрани в красив калъф. Спечелите заслужени комплименти, приготвяйки вкусна храна за всички с новия си сет за барбекю.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар