Свински пържоли задушени с гъби

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
640
2k
4k
340
3
07/05/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо93
  • Преглеждания за месеца93
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме си свинските пържоли , леко посоляваме и добавяме черния пипер на вкус.

Заливаме със сока на лимона и оставяме да постоят поне половин час в хладилник, но ако имате достатъчно време по-добре е повече.

Нареждаме пържолите в тавата която предварително сме намазали с олио.

Почистваме си гъбите, нарязваме ги на едро, посоляваме добавяме виното, брашното, бульона който предварително сме разтворели в гореща вода и заливаме пържолите.

Завиваме с фолио и поставяме в предварително нагрята на 180 градуса фурна като печем около 40 минути,

Ако искаме да запечем пържолите, премахваме фолиото и оставяме да се запекат .

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар