ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Дроб Сарма»Дроб сарма от агнешки дреболии

Дроб сарма от агнешки дреболии

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
8133k6k8204
Дроб сарма от агнешки дреболии
Снимка: Yordanka Kovacheva
07/05/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме си агнешкия комплект и слагаме да се вари в посолена вода.

След като са готови, вадим и нарязваме на ситно.

Нарязваме си и двата вида лук, и джоджена също на ситно

В тиган запържваме лука, както и агнешките дреболийки.

Добавяме и ориза и заливаме с бульона който сме прецедили при варенето на комплекта .

Прибавяме подправките посоляваме и слагаме в тава да печем.

Подготвяме си заливката като счукваме яйцата, прибавяме млякото и брашното и добре разбъркваме.

Заливаме дроб сармата и връщаме във фурната да се запече до желания загар.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: