Дроб сарма от агнешки дреболии

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
645
2k
5k
340
3
07/05/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо50
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме си агнешкия комплект и слагаме да се вари в посолена вода.

След като са готови, вадим и нарязваме на ситно.

Нарязваме си и двата вида лук, и джоджена също на ситно

В тиган запържваме лука, както и агнешките дреболийки.

Добавяме и ориза и заливаме с бульона който сме прецедили при варенето на комплекта .

Прибавяме подправките посоляваме и слагаме в тава да печем.

Подготвяме си заливката като счукваме яйцата, прибавяме млякото и брашното и добре разбъркваме.

Заливаме дроб сармата и връщаме във фурната да се запече до желания загар.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар