Пържен шаран

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3228k
Пържен шаран1 / 2
02/07/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
130 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
150 мин.
Порции
4
"Каквото и да ви говорят, шаранът е най-вкусен пържен!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на колелца, смесваме го с подправките, нарязания магданоз и оцета, натриваме порциите шаран с получената смес и ги оставяме да престоят 2 часа. След това ги отцеждаме, овалваме в брашно и ги изпържваме в олио.

Ако в шарана е имало хайвер, поръсваме го с брашно и го изпържваме в останалото олио.

Посоляваме порциите преди поднасяне и ги поръсваме с магданоз.

Рейтинг

4.2
54
44
32
20
10
Дай твоята оценка: