ezine.bg»Рецепти»Сандвичи»Руски специалитет Макаревич

Руски специалитет Макаревич

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
6312k313k
Руски специалитет Макаревич
26/10/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1 бр.
"Благодарим на Макаревич за идеята, хареса ни и пак ще си я направим, опитайте и вие"

Необходими Продукти

  • яйца - 1 бр.
  • хляб - 1 филия
  • червен пипер
  • черен пипер
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрязваме едно кръгче в средата на филията. Слагаме маслото в тигана да се разтопи с малко олио, за да не загаря. Слагаме филията и изрязаното кръгче в тигана да се запържи от едната страна.

Щом се запържи я обръщаме заедно с кръгчето, и счупваме яйцето в средата. След като се позапържи яйцето подправяме със сол, черен пипер, и червен пипер, и слагаме кръгчето върху него.

Сервираме топло.

Рейтинг

5
58
40
30
20
10
Дай твоята оценка: