Задушен кефал с домати

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
915
148
101
Задушен кефал с домати
09/01/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина и запържете лука, нарязан на полумесеци, до омекване. Добавете консервираните домати, които сте нарязали на малки кубчета, магданоза и останалите подправки за кефал.

Оставете сместа да кипне и варете на умерен огън около 5 минути. Добавете тиквичките, нарязани на колелца, рибните филета и отново кипнете ястието.

Намалете котлона, захлупете и задушавайте около 12-15 минути на тих огън. След това вашата задушена риба е готова.

Поднесете ястието от задушен кефал с домати, поръсено със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: