Начин на приготвяне
Ако обичате свинските деликатеси, тази рецепта за свински уши на скара ще ви допадне
Почистваме добре свинските уши.
В дълбок съд ги поставяме, изсипваме студено вода, като прибавяме и малко сол.
Поставяме на котлона и варим за около 45 минути или до пълна готовност.
Отцеждаме и ги нарязваме на по-малки лентички.
В дълбока купичка разбиваме соевия сос с лимоновия сок, и пресования чесън с червен пипер.
Готовата смес разбъркваме добре и потапяме всяко парченце.
Сместа е малко по-гъстичка, затова можем да ползваме и четка.
След като сме си загрели скарата, изпичаме ушите.
Може да се изпекат върху барбекю или плоча.
Печените свински уши слагаме в чиния с лимонче.