Свинска кавърма с гарнитура ориз

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
645
2k
5k
344
3
13/04/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо127
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме си добре месото и нарязваме на хапки.

В съд го запържваме и го изваждаме.

В същия съд запържваме, чесъна, лука и гъбите, като към тях добавяме доматеното пюре и подправките.

Оставяме така за известно време и чак тогава връщаме месото. Добавяме червеното вино, като оставяме сместа да заври.

Приготвяме ориза за нашата вкусна кавърма, като го оставяме да ври заедно с бульона до готовност.

Поставяме свинската кавърма в чиния, като към нея добавяме гарнитурата от ориз.

Свинска кавърма с гарнитура ориз - класика в народната кулинария!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар