Свинска кавърма с гарнитура ориз

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
755
3k
6k
448
4
Свинска кавърма с гарнитура ориз
13/04/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви60 мин.
Общо80 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Измиваме си добре месото и нарязваме на хапки.

В съд го запържваме и го изваждаме.

В същия съд запържваме, чесъна, лука и гъбите, като към тях добавяме доматеното пюре и подправките.

Оставяме така за известно време и чак тогава връщаме месото. Добавяме червеното вино, като оставяме сместа да заври.

Приготвяме ориза за нашата вкусна кавърма, като го оставяме да ври заедно с бульона до готовност.

Поставяме свинската кавърма в чиния, като към нея добавяме гарнитурата от ориз.

Свинска кавърма с гарнитура ориз - класика в народната кулинария!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: