Свинска кавърма с праз

АнабелАнабел
Ветеран
495
2k
937
205
11/04/2020
"Добрата стара кавърма с праз винаги ще ни бъде любима "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо247
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на хапки, слага се в дълбок тиган и се запържва в тиган със загрято олио.

Когато месото се позапържи, се прибавя почистеният и нарязан на колелца праз лук.

Кавърмата с праз се овкусява със сол, червен пипер и чубрица.

Разбърква се периодично, добавя се доматено пюре разтворено в малко вода и се оставя да се готви, докато свинската кавърма остане на мазнина.

Готовата кавърма се поръсва със прясно смлян черен пипер и се поръсва с пресен магданоз по желание.

Свинска кавърма с праз с любимо питие. Наздраве!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар