ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Топла пача от дива свиня

Топла пача от дива свиня

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
6322k324k
Топла пача от дива свиня
21/02/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
65 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свареното месо се накълцва на дребно. Бульонът се прецежда. Прави се запръжка от брашното. Пачата се застройва с млякото и яйцето, подправя се с оцет, чесън и сол.

Ако главата и краката не са пресни, а кръвясали, преди завирането им в тенджерата се поставя 1 супена лъжица морска сол, а след кипването първият бульон се изхвърля.

Така месото наистина губи част от своето съдържание, но пък се премахва лошата му миризма.

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: