Телешки руладини с кренвирш

Георги ЧечевГеорги Чечев
Новак
322
1k
41
15/10/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Руладини

Начин на приготвяне

Нарязваме телешкото бонфиле на 6 парчета, които начукваме с дървено чукче и ги изтъняваме като шницели. Поръсване със сол и черен пипер. В средата на всеки шницел поставяме по един обелен кренвирш, увит в кората на кисела краставичка. Завиваме филето около кренвирша на руладини и закрепваме с клечки за зъби.

След това овалваме готовите телешки рулца в брашно и ги пържим в загрятото растително масло. При поднасянето поставяме по едно топче от кравето масло върху всяко филе, смесено с дребно нарязания магданоз.

Отстрани подреждаме гарнитура от пържени картофки, задушени зеленчуци, обелени кисели краставички и салата според сезона.

Много интересни телешки руладини с кренвирш.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар