Салата от зелен фасул

06/09/2013
фани
отфаниНовак
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 813
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се отцежда, след като се бланшира до омекване и се изплаква под студена вода.

Яйцето се изпържва, като се разбърква. Прибавя се към фасула.

Сместа се полива със запърженото масло.

Поръсва се с дребно нарязания магданоз.

По желание може да се сложи вместо магданоз - копър и чесън. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар