Салата от зелен фасул

фанифаниНовак
04/10/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 971
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелен фасул се отцежда, след като се бланшира до омекване, и се изплаква под студена вода.

Яйцата се изпържват, като се разбъркват. Прибавят се към фасула.

Сместа се полива със запърженото масло.

Поръсва се с дребно нарязания магданоз.

По желание може да се сложи вместо магданоз - копър и чесън, към салатата от зелен фасул.

Вкусна яйчена салата със зелен фасул!

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар