Треска с пикантен сос

Асмар
Асмар
Новак
26/08/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо738
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме рибата на порции. Осоляваме я и я напръскваме със ситно нарязан магданоз. Оставяме я поне 30 минути на студено.

Разбиваме брашното с маслото, горчицата. Намазваме рибата с получената смес и я поставяме на дъното на подходящ съд. Отгоре добавяме ситно нарязания лук, каперсите и лимонов сок.

Покриваме ястието и задушаваме на тих огън до готовност.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар