Спагети с гъби и грах

Василева
Василева
Новак
09/01/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 256
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме маслото със зехтина и загряваме. В сгорещената мазнина запържваме ситно нарязания лук, бекона, нарязан на лентички и граха. Пържим 3-4 минути, след което добавяме водата, намаляваме котлона и задушаваме около 15 минути.

Добавяме наситнените гъби, 1-2 с.л. лимонов сок, сол и задушаваме още 7-8 минути.

Сваряваме спагетите в подсолена вода. Отцеждаме и поднасяме гарнирани с гъбено-граховата смес. Поръсваме обилно с настърган пармезан готовите спагети.

Опитайте тези невероятни спагети с гъби и грах!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар