Елда за гарнитура в оризоварка

ГеновеваГеновева
Ентусиаст
115
21
272
1
19/03/2020
"Предлагаме ви да поднесете на близките си една по-различна гарнитура - елда в оризоварка "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо103
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме елдата, като сме измерили 2 мерителни чашки на оризоварката. Най- отдолу в оризоварката слагаме олиото, после нарязаните лук и чушка.

Сипваме измитата елда и настъргания морков. Наливаме 5 мерителни чаши вода. Слагаме зеленчуковия бульон и пускаме оризоварката на режим за готвене.

От време навреме разбъркваме елдата със зеленчуци. След като се изпари водата, елдата е готова сготвена и овкусяваме със сол и черен пипер.

Получава се една страхотна и здравословна гарнитура. Да ви е сладко с тази елда в оризоварка!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар