Свинско с пресен лук и гъби

13/03/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо83
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре свинското месо, след което го нарязваме на свински хапки.

Нарязваме двата вида лук.

В загрято олио поставяме месото заедно с нарязания лук, като бъркаме непрекъснато.

Всичко това поставяме в по-дълбок съд и добавяме нарязаните гъби.

Размиваме в малко вода доматеното пюре и червеното вино и него добавяме.

Оставяме така да покъкри, след което поръсваме с кубчето бульон нашето задушено свинско.

Добавяме подправките и оставяме да се задуши, колкото е необходимо. Поднасяме свинското с лук, докато е още топло.

Вкусно свинско с гъби, което непременно трябва да опитате!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар