Пилешки дробчета в тесто

21/08/2013
Ани Шаварш
отАни ШаваршНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 652
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете дробчетата и ги залейте със студена вода с малко сол. Оставете ги да се киснат поне 40 минути.

Смесете млякото с яйцето. Добавете пасирания чесън, олиото, подправките и пасирания варен картоф. Трябва да получите смес с гъстотата на палачинково тесто.

Извадете дробчетата от солената вода, хубаво ги отцедете. Оваляйте дреболиите в брашно, потопете в сместа за паниране и изпържете в силни сгорещена мазнина до зачервяване.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар