Дроб сарма с пилешки дробчета и гъби

01/03/2020
"Истинско удоволствие е да хапваме дроб сарма, приготвена по този начин "
Приготвяне25 мин.
Готвене70 мин.
Общо95 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 233
  • Преглеждания за месеца232
  • Преглеждания за седмицата48
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме пилешките дробчета в подсолена вода.

Охлаждаме и нарязваме на парченца.

Загряваме олиото в тиган и прибавяме ситно нарязания лук, като го запържваме.

След като е готов, добавяме нарязаните гъби, пилешките дробчета и ориза.

Посипваме с джоджена, черния пипер и посоляваме.

Изсипваме в тава, прибавяме вода и поставяме във фурната, като печем до готовност пилешката дроб сарма.

Подготвяме си заливката за нашата дроб сарма, като смесваме яйцата с прясното мляко.

Разбъркваме добре, заливаме и отново поставяме във фурната и запичаме до желания загар на ориза с пилешки дробчета.

Остава ни само да хапнем готовата Дроб сарма с пилешки дробчета и гъби.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар