Топли заешки медальони

Галина
Галина
Новак
05/09/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо745
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • заешко месо - филе 150 гр.
  • сланина - 20 гр.
  • черен пипер
  • брашно - 10 гр.
  • мас - 10 гр.
  • хляб - 2 филийки
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се реже на медальони, които се начукват и тук - там се шпиковат със сланина.

Поръсват се със сол и черен пипер.

Панират се в брашно и се пържат в гореща мас.

Поднасят се върху филии пържен хляб, може и паниран в яйце.

Продуктите са за 2 порции топли заешки медальони.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар