Фритата с гъби и праз

АнабелАнабел
Експерт
443
4
62
28/02/2020
"Фритата с гъби и праз, която може да приготвите задружно с най-малките членове на семейството "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо180
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите и празът се почистват и нарязват на филийки. Слагат се в тиган със загрята мазнина и се задушават под капак. В купа се разбиват яйцата с малко сол и смлян черен пипер.

Добавя се суха мащерка за аромат и се налива прясното мляко. Яйчената смес се разбърква и излива върху задушените гъби с праз.

Фритата от яйца се похлупва и се готви, докато се стегнат яйцата, след което се прехвърля в тавичка и се запича за около пет минути.

Още топла, може да се поръси фритата с кашкавал. Бързо, лесно и вкусно ястие с яйца!

Неустоима фритата с гъби и праз!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар