Вкусни ригатони по сицилиански

24/02/2020
"Вкусни ригатони по сицилиански - ето затова обичаме Италия "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо56
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно кромида и заедно с каймата ги задушаваме в половината от маслото.

Прибавяме доматеното пюре, разредено с 1 чаена чаша вода. Когато сместа остане само на мазнина, подправяме с черния пипер и солта.

Поставяме ригатоните във вряща подсолена вода. След като се сварят, ги отцеждаме и ги заливаме с останалото масло, което предварително сме загрели.

При сервиране в чиниите сипваме готовите и вкусни ригатони по сицилиански, а отгоре в средата слагаме от задушената смес и поръсваме с настъргания кашкавал.

Вкусна сициалианска рецепта, с която може да зарадвате цялото семейство. Класическа паста, подходяща за вечеря и обяд.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар