Рибник със скумрия в тиган

Мария СимоваМария Симова
Копирайтър
163
827
3k
167
2
16/02/2020
"Рибник със скумрия в тиган - вкусно ястие за цялото семейство "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо249
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лука и моркова, измийте и нарежете лука на полумесеци а моркова настържете на едро ренде. Поставете зеленчука в тиган.

Почистете и измийте рибата, нарежете на по-големи парчета. Наместете парчетата риба между зеленчука, посолете на вкус и поръсете с 1 с.л. олио (може и без него).

Разредете доматеното пюре с малко вода, много добре и полейте ястието с него. Водата трябва да е толкова, че скумрията се задушава, а не да ври, преценете сами.

Покрийте тигана с капака и поставете на умерен огън, задушавате рибата за около 25-30 минути, до готовност на нашия вкусен рибник.

Поднасяме Рибник със скумрия в тиган, докато е още топъл.

Опитайте тази рецепта за задушена риба - ще ви се услади!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар