Супа с месо от фазан без застройка

Георги ЧечевГеорги Чечев
Новак
199
799
27
01/04/2020
Приготвяне25 мин.
Готвене70 мин.
Общо95 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо50
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заливаме целия фазан със студена вода и го слагаме на котлона да заври, след което премахваме пяната и посоляваме.

Прибавяме лука, разрязан на 2-3 парчета, целите ароматни корени и черния пипер.

След като птицата се свари, я обезкостяваме и я нарязваме на парчета, а зеленчуците на кубчета.

Прецеждаме бульона през тензух или цедка. Нарязаните зеленчуци и месото връщаме в бульона, и добавяме настърганите домати и ориза.

След като и те се сварят, махаме от огъня полуготовата супа с месо от фазан без застройка, подправяме с маслото и поръсваме с нарязания на ситно магданоз.

Отделно в сосиерка или чаша поднасяме настъргания хрян, залят с оцет.

Вкусна супа с месо и зеленчуци с уютен аромат. Чудесна супа с дивечово месо!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар