Манастирска чорба от леща със зеленчуци

Георги Чечев
Георги Чечев
Новак
17/02/2020
"Манастирска чорба от леща със зеленчуци, приятен апетит "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо325
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заливаме със студена вода лещата и ситно нарязаните моркови, целина и праз и ги слагаме на котлона.

Когато заври водата, добавяме обелените скилидки чесън и олиото.

Преценяваме 10 минути преди окончателно да заври лещата и прибавяме нарязания на дребно домат, стритата чубрица и солта. Може да добавите и други подправки за супа от леща.

Готовата Манастирска чорба от леща със зеленчуци подправяме с оцета и можем да сервираме в купички.

Много питателна и вкусна чорба от леща, която си подхожда с Кръгъл селски хляб.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар