Хапки от сърна

14/06/2009
краварова
откравароваНовак
"Вкусното дивечово месо си иска истински майстор, за да се получи толкова крехко!"
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20 759
  • Преглеждания за месеца143
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

  • сърнешко месо - 500 гр. рибица
  • масло - 200 гр.
  • червен пипер - лют
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибиците се нарязват на кубчета с размери 1 Х 1 см. приблизително и се осоляват и по желание олютяват.

Маслото се сгорещява в тиган и в него се запържват за около 1 мин. нарязаната рибица, като се бъркат интензивно за да хванат коричка. Готви се на силен огън.

[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
07.05.2016 07:56
От къде да взема сърнешко месо?
0
0
Анонимен
Анонимен
10.12.2018 20:14
Сърнешкото става само на кютета и то със свинско и за кавърма!За другите манджи забравете!
0
0
Добри
Добри
26.01.2016 16:58
Харесвам
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв