Запечено сирене с мед и орехи

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
697
2k
5k
401
4
31/01/2020
"Запечено сирене с мед и орехи събира всички около масата - това е един от онези малки моменти, споделени с близките "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 357
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печено Сирене

Начин на приготвяне

Нарязваме сиренето на филийки.

В тиган изсипваме олиото, поставяме и маслото и изчакваме да се загрее.

След като се е загряло запичаме сиренето за около 3-4 минути от едната страна, след което добавяме и меда.

Обръщаме сиренето, за да се запече и от другата страна.

Добавяме и ореховите ядки в тигана и след още 2-3 минути сваляме печеното сирене от котлона.

Поставяме в чиния и го заливаме с останалия мед.

Сервираме заедно с орехите ядки и соса.

Запеченото сирене с мед и орехи е много вкусно.

Правоъгълна тава с двойно емайлирано покритие
Приготвяй си тази рецепта с:
Правоъгълна тава с двойно емайлирано покритие
24.99 лв.
Виж ››

Когато искате и за месото място да има, и за гарнитурата - използвайте лесната за почистване правоъгълна емайлирана тава.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар