Юнашки кебап по добруджански

Георги ЧечевГеорги Чечев
Новак
336
1k
47
09/10/2020
Приготвяне25 мин.
Готвене65 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо122
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • телешки месо - 350 г
  • свинско месо - 350 г
  • агнешко месо - 350 г
  • моркови - 2 бр.
  • целина - 1 резен
  • кромид лук - 1 глава
  • черен пипер - 5 - 6 зърна
  • дафинов лист - 1 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме от костите и сухожилията трите вида меса и ги нарязваме на по-големи парчета.

Заливаме ги с гореща вода и ги сваряваме заедно с ароматните корени и подправки.

След това го отцеждаме от течността и леко го запържваме за кратко в тиган с морковите и целината, които също са сварени.

Към Юнашки кебап по добруджански можем да сервираме и оризова гарнитура.

Кебапът е много вкусен и с гъби в масло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар