ezine.bg»Рецепти»Предястия»Печено Сирене»Запечено биволско сирене

Запечено биволско сирене

Албена АсеноваАлбена Асенова
Ветеран
6673k2k9242
Запечено биволско сирене
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
27/01/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Разкошно предястие под формата на запечено биволско сирене, да ви е сладко"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на съда, в който ще се пече сиренето, се накапва малко зехтин. Лукът се почиства и нарязва на шайби.

Поставя се в намазнения съд, а отгоре се нареждат нарязаното на плочки биволско сирене. Доматите се нарязват на филийки и разпределят върху сиренето. Поръсва се смлян черен пипер и се завършва с кашкавал.

В случая кашкавалът е на готов нарязани слайсове. Сиренето се пече за около 20 минути на 200 градуса.

Поднасяме готовото печено сирене като предястие.

Много вкусно и уханно Запечено биволско сирене.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: