Агнешки дреболии в гърне

21/10/2011
даскалова
отдаскаловаНовак
"Такова мезе, пръстите да си оближеш, с червено вино да го полееш и за още да питаш "
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене120 мин.
  • Общо145 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 093
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате на дребни парченца всички дреболии, сърце, бял и черен дроб, далак, бъбречета, чревца и шкембе.
Към тях прибавяте нарязания лук, нарязаните на парченца моркови и чушки, настърганите домати.

Главичките чесън се поставят цели. Прибавяте всички подправки и разбърквате добре. Всичко това изсипвате в глинено гърне и заливате с бирата.

Запечатвате гърнето с тесто и задушавате на бавен огън около 2 часа, но след като е завряло ястието.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар