Източен кус кус с фета сирене

Dark AngelDark AngelНовак
05/10/2019
"Ще се влюбите в соления кус кус, само ни се доверете и опитайте тази екзотична рецепта "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо915
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете кускус в съд с капак и долейте врялата вода. Оставете да се запарва под капак, докато течността изцяло се абсорбира.

Отделете скилидките на чесъна, като запазите няколко небелени, а останалите нарежете ситно. В зехтина запържете нарязания на тънки полумесеци лук, нарязаното ситно чили и чесъна.

Кускусът се овкусява със сол се залива със запръжката. В тигана и още малко мазнина се запържват за кратко и небелените скилидки чесън.

Добавят се парченца нарязано фета сирене, скилидките чесън и салатата се поднася с цяла купа върху масата.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар