Лесен винен кебап

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
127654128151
13/01/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Винен кебап за начинаещи - ще се справите без проблем"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подготвеното свинско месо нарязваме на късове. Лукът също се скълцва и се задушава в мазнина.

Когато омекне, се поставя и надребненото месо. Наливаме доматеното пюре и виното. За да не е твърде гъсто ястието, а и да не загори кебапът, добавяме и малко водичка.

Готвим ястието винен кебап на умерен огън, като разбъркваме от време на време. Когато месото омекне, прибавяме подправките.

Готовия лесен винен кебап по желание поднасяме с варен ориз, като е желателно оризовата гарнитура да е приготвена предния ден.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: