Лесен винен кебап

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
162
82
1572
13/01/2020
"Винен кебап за начинаещи - ще се справите без проблем "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 734
  • Преглеждания за месеца1733
  • Преглеждания за седмицата352
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подготвеното свинско месо нарязваме на късове. Лукът също се скълцва и се задушава в мазнина.

Когато омекне, се поставя и надребненото месо. Наливаме доматеното пюре и виното. За да не е твърде гъсто ястието, а и да не загори кебапът, добавяме и малко водичка.

Готвим ястието винен кебап на умерен огън, като разбъркваме от време на време. Когато месото омекне, прибавяме подправките.

Готовия лесен винен кебап по желание поднасяме с варен ориз, като е желателно оризовата гарнитура да е приготвена предния ден.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар