Агнешка мешана скара

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
Агнешка мешана скара
29/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции8
"Пригответе се за тежка вечер, че не се излиза на глава лесно с толкова агнешки вкусотии"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Два килограма от месото се смила на кайма. Кебапчетата се приготвят от 700 гр. кайма с кимион, черен пипер и мащерка.

От останалото месо се приготвят пържоли, които предварително начукваме и налагаме с кромид и поправки и престояват най - малко 24 часа

Кюфтетата от останалите 700 гр. с черен пипер, калоферче, лук, нарязани на ситно люти чушки (по желание) и джоджен.

Месото се изпича на скара, гъбите също. Мешаната скара се аранжира върху дървено блюдо, гарнира се с лимон и гъби и се поднася със салата по избор

Рейтинг

5 5
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: