Кюфтета с тиквички и кайма

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
60
14
07/08/2013
"И както обичаше да казва една мъдра кулинарка - перфектните тиквени кюфтета са тези ... с кайма, чедо "
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции10-12 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15 690
  • Преглеждания за месеца120
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, почистете и настържете тиквичката на средно ренде.

В дълбока купа смесете яйцата, каймата, настърганата тиквичка, ситно нарязания копър, черния пипер и солта.

Загрейте олио в тефлонов тиган, загребвайте от сместа с лъжица и оформяйте кюфтета. Пържете до златисто от двете страни.

Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
38.00 лв.
Виж ››

С голям диаметър и удобна дръжка - този тиган е отличен избор за онези, които готвят за своето семейство

Рейтинг

5 8
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Мими
Мими
02.10.2013 20:23
Изглеждат много добре,непременно ще ги пробвам!
0
0
Ния
Ния
02.10.2013 13:52
Добре е:))Правила съм ги - дори настъргах и морков:)
0
0
Дани
Дани
11.08.2013 17:07
Искам само да добавя, че когато се рендоса тиквичката се посолява и след малко хубаво се изцежда от водата, която пуска.
1
0