Картофи със сусам

06/08/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 168
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се измиват и се сваряват в подсолена вода. Изплакват се и ще топли се белят. Режат се на четвъртини.

В тиган се загрява маслото. Червеният пипер и сусамът се запържват за няколко минути, след което към тях се добавят картофите. Разбъркват се много добре.

Подправят се със сол и черен пипер и се поднасят с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар