Кренвирши с кисело зеле

05/08/2009
nikola
отnikolaНовак
"Четете между редовете - защото тази вкусотия има не само кренвирши, но и страхотни котлети, които ще ви накарат да ядете до пръсване "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене70 мин.
  • Общо85 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 890
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ситно нарязания лук се задушава до гъсто пюре, прибавят се нарязаното зеле, настърганата ябълка, семенцата от горчица и зрънцата черен пипер, завързани в парченце марля.

Зелето се залива с вино и бульон така, че да бъде потопено, и се задушва под похлупак. След малко се прибавят пушените котлети и малко преди края на задушаването — черешовата ракия.

Свареното зеле се подрежда в блюдо, наоколо се поставят котлетите и сварените кренвирши
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар