Говежди рулади

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921219776
Говежди рулади
30/07/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
105 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите от говеждо месо, като леко ги изтъняваме. Поръсваме със сол и черен пипер на вкус. Поставяне по малко ситно нарязан пресен магданоз върху всяка пържола.

Покриваме всяка пържола с резен бекон. Навиваме на рулце и фиксираме с клечки за зъби. Загряваме мазнината и запържваме рулцата от всички страни. Готовите рула се изваждат, а в същата мазнина се запържва до златисто ситно нарязаната глава лук.

Всички продукти се сипват в подходящ съд (вкл. и маста), заливат се с виното и бульона, захлупват се с капак и се задушават до омекване на месото в загрята на 150 градуса фурна.

При поднасяне може да ги поръсите със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

3.5
51
40
33
20
10
Дай твоята оценка: